Tots els Dilluns de 20 a 22h.

Treballar entre dones ens permet endinsar-nos a la nostra intimitat, treballar la mare, les competències, la pertinença, la gratitud….

El treball amb dones sorgeix de la necessitat de trobar espais per explorar allò que som, allò que portem a dins i que ens ha arribat de les nostres ancestres.

Des de fa 10 anys que dilluns a dilluns es crea i recrea el Cercle de Dones, que es troba per créixer conjuntament, per gaudir del cos i les emocions, per poder donar i rebre amor , comprensió i contenció amb dignitat i satisfacció.

Lloc: Centre Kiona

Data: Els Dilluns de 20 a 22h

Preu: 70 euros

Inscriu-te

Testimonis

Ens reunim en cercle com cada dilluns. Cada dilluns repetim el ritual. Cadascuna escull el seu lloc dintre del Cercle. Assegudes esperem que vagin arribant la resta de dones… ja ens coneixem els ritmes, el Cercle comença durant l’espera.
La Laura ens recorda:
No esperem a que arribi ningú, la vida és aquí i ara, això ja està passant. No abans, no després, aquí i ara ja està passant.
Des de la Teràpia Gestalt, res no existeix sense l’experiència prèvia d’Aquí i ara. El que veig, el que sento, el que oloro, el que percebo, el que toco… tot està passant en aquest precís moment i me’n dono conte .
Aquesta manera de percebre l’instant, fa que el que vivim sigui únic, singular i exclusivament nostre.
Amb aquesta consigna fem el centrament , en contacte amb la respiració, amb el cos,amb la música i amb l’energia femenina preparant-nos per compartir com ens sentim.
Sense empènyer i deixant fluir, l’actitud de la Laura ens recorda que estar i ser és una actitud despresa d’expectatives i en contacte amb un mateix alerta a les sensacions emergents.
Aquesta actitud, ens retorna al nostre propi centre, on no hem de lluitar ni cedir, nomes estar conscient i alerta. No hem de fer res més.
Aquesta actitud amorosa i present és la cançó que escoltem tots els dilluns en el Cercle de Dones i que ens fa créixer i ser millors persones.
I acabo amb una frase que vaig escoltar de la Laura en la darrera reunió de dones a Kiona:
Amb tots els anys que porto acompanyant a teràpia, cada cop ho tinc més clar: l’Amor sana.
Participant
La dansa

Juntes, en cercle, agafades de la ma. Sentim la música i ens deixem portar. El cercle comença a girar i els cossos no poden reprimir el moviment, el ball… la dona dansa.

L’energia femenina comença a fer-se figura. Mirades seductores, caderes lliures, somriures i més somriures. El cercle es torna dansa i la dansa expandeix la nostra energia més profunda des del cos.

Comencem a veure com cada dona es transforma en aigua, foc, terra i aire. Cada dona es transforma en mare, filla i avia. Cada dona ens ensenya la força, la vulnerabilitat, la sensualitat, la tendresa, la valentia.

Es una dansa ancestral en totes les fases de la lluna. Una dansa de vida i de la mort. Una dansa que és un cicle.

La bruixa, la verge, la sanadora, La lloba, la que dona i la que rep. La dansa a la mare terra, la que ens sosté i ens transforma.

Participant
La Roda és una tècnica terapèutica que té com a objectiu integrar els aspectes emocionals del moment i treure’n un aprenentatge, i d’aquí és d’on rebrota tota la màgia.

Cada cop que ens reunim en el cercle deixem tot un plegat d’emocions que acompanyen les nostres paraules. Un llenguatge que parla moltes vegades de com hem viscut la setmana, com ens sentim amb nosaltres mateixes i amb les nostres relacions, quines son les nostres ferides i com ens nodreix l’amor incondicional del cercle.

La roda es un moment de compartir i confiar. Totes i cadascuna de nosaltres deixem en la roda un tros d’ànima, un tros de dona que es regala a totes les altres.

L’aprenentatge de la roda es un cicle energètic. Allà ens donem conte que el que plora una, ho plorem totes i el que fa feliç a una, ens fa feliç a totes.

El que deixem a la roda ens transforma i transforma el cercle. Aquesta és la màgia.

Participant
La mare
El cercle de dones és un reconeixement a la mare. A la mare que ens va parir, la mare que ens Guía al cercle i la mare que som cadascuna de nosaltres.
La mare es la nostra força de dona i d’ella ens nodrim i rebem l’amor incondicional.
La mare ens mira, ens accepta i ens confronta. La mare ens anima i ens reconeix.
La mare ens dona vida, ens alimenta, ens agafa en el seus braços i ens canta.
La mare està present, ens acompanya i ens mima.
La mare dona per la seva naturalesa , ens sosté fermes i ens fa créixer.
La mare ens fa obrir el cor, és amor, és tendresa.
La mare es la ràbia que coneix els límits, la força de la fera, la que protegeix les cries quan hi ha una amenaça i la que crida davant les injustícies.
La mare és la terra que dona fruits i abunda.
La mare que ens va parir, la que Guía el cercle, la que portem a dins, la que som.
LA MARE, d’on venim i en la que ens convertim.
Participant
Les Bruixes.
La Laura s’asseu, postura meditativa, introdueix el centrament, respirem i comencem la Roda.
Cada dilluns intueixo que ens porta alguna sorpresa preparada, una música, un ball, un joc per deixar anar, un moviment pel canvi, un ritual… qui sap quantes coses ens amaga!
La Laura, una bruixa encarnada i mare.
De sobte ho veig molt clar, som totes bruixes, totes mobilitzant la energia que transforma, totes amb un “AS” sota la màniga.
Una reunió de bruixes connectades, obertes, receptives i fèrtils.
Amb el cor a les mans, la Laura ens convida a viure des de l’ amor i l’alegria.
Ens entreguem a la lluna plena i al fluir de l’aigua. Som lliures, belles, abundants, voluptuoses.
Dones compromeses amb el canvi que aprenem de nosaltres mateixes: les bruixes de Kiona, les bruixes que creixen.
Participant