23-24 Febrer. Hivern. Element: Aire.

Les trobades de dones neixen del desig compartit de poder oferir-nos un espai per trobar-nos a la natura i durant tot un cap de setmana  explorar el nostre ser com a persones i dones.

Es tracta de donar-nos un espai per a sentir, viure, fruir, gaudir de tot allò que sovint ja sabem des del cap, hem comprès, hem pogut explicar, inclús podríem aconsellar o dir a una bona amiga, però que en una mateixa no sabem com canviar, com entendre-ho, com col.locar-ho….

En aquest espai natural, entrem en sintonia i harmonia amb la natura i a partir d’aquí, de ser natura i vibrar amb ella, podem desembussar els punts que tenim adormits, que ens fan mal o ens fan nosa.

Caminem per la natura, fem danses, meditacions i contemplacions, gaudim del sol, núvols , pluja, herbes, arbres, terra,…aliments, del son, i sobretot de l’amor que som, de l’amor que ens agrada donar i rebre, compartir.
A partir de la natura es creen diferents situacions i diferents performances… la creativitat és una manera d’alleugerir pesos que ens apropa al propi ÉSSER.

Autodescobriment a través dels quatre elements de la natura: TERRA, FOC, AIGUA, AIRE i ÈTER.

Més informació del treball d’elements…

Lloc: Ribes de Freser, CAN PERRAMON BRUGUERA

Aportació: 140 euros (allotjament i pensió completa, tot inclòs)

Dates: Pròximes trobades del curs 2018-19: 18-19 de Maig i 29-30 de Juny.

Horari i trasllats: Dissabte sortim de Barcelona al voltant de les 9-9:30 per començar el taller a Ribes a les 11 h. El Diumenge acabem cap a les 19 h.
El com arribar i marxar s’organitza en cada una de les sortides en funció de les persones que hi participen, la disponibilitat de cotxes, etc.

Inscriu-te

Testimonis

La trobada d’aquest cap de setmana ha significat per a mí una invitació a:
– gaudir de la vida des de l’Amor i la comunicació plena i joiosa amb totes vosaltres.
– connectar amb el meu silenci, amb l’aire de la meva respiració que es confonia amb l’aire que ens envoltava i amb l’aire dels nostres cants.
– connectar amb la bellesa de la natura i la vostra bellesa com un tot integrat.
– sentir l’escalfor del gatet i la puresa de la nena.
– sentir la generositat de la mestressa de la casa.
– tot això m’acompanya amb una sensació de plenitud i de sentir-me molt acompanyada per totes vosaltres des del cor. Ahir vaig començar les classes de pintura i totes aquestes sensacions i vivències estaven molt presents en mí, gaudint a l’hora del moment present.

“Lo que trae felicidad, quietud y tranquilidad a la mente no proviene de ningún esfuerzo”. Krishnamurti.

Participant del stage de dones 2013
Aquesta setmana cada cop que m’he perdut ,he tancat el ulls i he respirat profundament per retrobar el moment de pau i amor que vaig viure amb totes vosaltres el cap de setmana. Moltes gràcies a totes per haver-me ajudat a sentir-me tan plena d’amor.
Participant del stage de dones de terra 2012